Hartelijk welkom op onze Homepage
Appartementomschrijving:
zonneweide met grill
De vakantiewoning is aangesloten op ons gastenverblijf. Het gebruiksoppervlak van de woning incl. het balkon is 50 m2. Er is een grillruimte, parkeerplaats en zonneweide.

Vertrekken en inrichting: 2 tweepersoonskamer. Bankstel= 2 fauteuils, bank, 1 salontafel, 1 eettafel 80x60 cm, 4 stoelen, 1 tv. Overdekt balkon/overdekte loggia met tuinmeubels en ligstoelen. Badkamer met douche 90x90 cm, wastafel, wc. Opmerking: Het beddengoed wordt gratis door ons ter beschikking gesteld.

Overige: Er is een keuken met elektrische kookplaat, magnetron, koel- en vrieskast, vaatwasser, aanrecht met koud- en warmwater, servieskast, porselein, alsmede kook- en eetgerei, glazen, toaster, koffiezetapparaat .

Huur: In het hoofdseizoen (Juli/Augustus) van zaterdag tot zaterdag. Aankomst wegens de reiniging na 15:00 uur. Vertrek voor 10:00 uur. Overige tijden na overleg. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Prijs: De prijs bedraagt 36,00 € per dag en is geldig voor twee personen, voor elke verder persoon moet nog eens 10.00 € per dag worden betaald, inclusief stroom en waterverbruik enz eindreiniging .Verder zijn er geen extra kosten. De toeristenbelasting voor de gemeente Irrel bedraagt op dit moment 0,80 € per dag/persoon
Anschrift: Josef Etscheidt, Schwarzenstein 12a,
54666 Irrel / Telefon: 06525-282 Fax: 06525-1216
hier vind u de plattegrund, klick hier.
Het aanmeldingfomular voor ons appartement kunt u hier als Word-document dounloaden, klick hier.
e'mail Adresse: josef-etscheidt@t-online.de
zo vind u ons, klick hier.