Beschrijving: Het tet 3 sterren geklassificeerd vakantiehuiscomplex "Schau ins Land" bestaat uit drie bungalows. Het ligt in het Duits-Luxemburgs natuurpark in het bereik van het idyllisch gelegenen dorpje Hüttingen/Lahr (postcode: 54675), Zuideifel. De bungalows werden op een massieve bouwwijze op een zuidelijke helling gebouwd. Een verwarmd openluchtzwembad, een sportcomplex, supermarkten, benzinestations enzovoort bevinden zich ongeveer 3 km verder. In het 6 kilometer afgelegen Ourdalstuwmeer "Vianden" kan worden gehengeld. Hier bevindt zich een net van ca. 600 km goed aangelegde wandelwegen, die bossen en met weiden bedekte dalen doorsnijden. Op die manier ontdekt u de natuur.

Kamers en inrichtingsvoorwerpen: een tweepersoonskamer en een driepersoonskamer met normale bedden uitgerust. Een kinderbed en een kinderstoel. Badkamer met douche 90x90 cm, WC, wastafel en föhn. Een woonkamer met een bankstel, (Sat TV), 2 tafels, 6 beklede stoelen en een televisie. De woonkamer heeft een panoramavenster dat vier meter breed is. Keuken met glaskeramieken kookplaten, bakoven, vaatwasmachine, magnetron, toaster, koffiemachine, waterkoker, eierkoker, aanrecht, warm en koud water, keukenkast, koelkast met ijsvak, bergruimte met rek, terras en een overdekt balkon met tuinmeubelen. De totale bruikbare oppervlakte bedraagt 90 m2.

Verder toebehoren: porselein alsook eetservies is voor 6 personen voorhanden. Elk vakantiehuis beschikt over een eigen telefoon. De dekbedden bestaan uit donzen dekens met de afmetingen 135x200 cm. Het beddenlinnen wordt door ons - als u dit wenst - ter beschikking gesteld. Voor een set beddenlinnen berekenen wij een vast bedrag van 8 € per bed/persoon. Vermeld a.u.b. op de aanmelding of u wenst dat wij voor het beddenlinnen zorgen.

Opmerking: De bungalows zijn geschikt voor winters weer. Alle vensters zijn voorzien van dubbele beglazing en rolluiken. De centrale verwarming zorgt voor de warmte en het warm water voor de badkamer en de keuken wordt via een verwarmingsinstallatie verwarmd. Het terrein is bereikbaar via een geasfalteerde straat die ons eigendom is en alleen naar het bungalowcomplex leidt. Er is voor alle bungalows voldoende parkeergelegenheid voorhanden. Een klein bos met rustbanken, een kansel, een barbecuehut, een barbecueplaats, een speelplaats alsook een tafeltennisplaat is voorhanden. Het terrein is rustig en zonnig gelegen en biedt een mooi panorama. Huisdieren alleen na afspraak en met mand.

Verhuur: In het hoofdseizoen van zaterdag tot zaterdag. Aankomst wegens de reiniging niet voor 16.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur. In de overige periode op afspraak.

Prijzen: hoofdseizoen juli/augustus = 55 € per dag + huis. Deze prijs geldt voor maximaal vijf personen. Voor-/naseizoen = 36 € per dag/huis. Deze prijs geldt voor maximaal twee personen; voor elke verdere persoon moet nog eens 6,00 € per dag worden betaald. Een bungalow mag alleen door het aantal personen worden gebruikt waarvoor hij is bestemd en ingericht. Handdoeken en tafellinnen stellen wij niet ter beschikking. Breng deze a.u.b. zelf mee. Nevenkosten voor energie, water, worden volgens verbruik afgerekend.Hartelijk welkom op onze Homepage
Infos:Het vakantiecomplex "Schau ins Land"
Lagerfeuer " Schau ins Land"
Anschrift: Josef Etscheidt, Schwarzenstein 12a,
54666 Irrel / Telefon: 06525-282 / Fax: 06525-1216
e'mail Adresse: josef-etscheidt@t-online.de
zo vind u ons, klick hier
hier vind u de platteground, klick hier.
Het aanmeldingsformulier voor bungalows kunt u hier als Word-document downloaden, klick hier